5 SIMPLE STATEMENTS ABOUT واکسن آنفولانزا 4 ظرفیتی هلندی EXPLAINED

5 Simple Statements About واکسن آنفولانزا 4 ظرفیتی هلندی Explained

5 Simple Statements About واکسن آنفولانزا 4 ظرفیتی هلندی Explained

Blog Article

وی افزود: از سوی دیگر گروهی از ویروس‌ها، از جمله ویروس آنفلوآنزا عامل ایجاد عفونت‌های حاد و شدید تنفسی بوده که منجر به درگیری، ابتلا و بستری طیف وسیعی از افراد جامعه می‌شوند. باید توجه کرد که بیماری آنفلوآنزا معمولا هرساله بین پنج تا ۱۰  درصد  بالغین و ۲۰ تا ۳۰ درصد  کودکان را مبتلا می‌کند.

باید توجه کرد که واکسیناسیون بر علیه آنفلوآنزا در دوران بارداری نه‌تنها هیچ‌گونه عارضه‌ای برای مادر باردار و جنین او ندارد، بلکه علاوه بر ایجاد مصونیت در مادر، موجب ایجاد ایمنی در نوزاد نیز می‌شود.

در ادامه­‌ی این مقاله به روش­های درمان بیماری ذات الریه و تب می­‌پردازیم.

بیماری زونا در زنان چه علائمی دارد؟ بهترین راه های درمان

همچنین می‌توانید با افزودن روغن‌های ضروری مانند نعناع فلفلی و اکالیپتوس در آب داغ در حمام، بینی و گلو خود را تسکین دهید.

اگر مشکوک هستید که به آنفلوآنزا مبتلا شده باشید، می‌توانید از طریق درمانکده از بهترین پزشکان عمومی یا متخصصان داخلی وقت بگیرید.

بیماری آنفولانزا، بیماری که نام آن در این روزهای سرد پاییزی، بسیار شنیده می‌شود. این بیماری با منشا ویروسی خود بسیار واگیردار بوده و سالانه افراد زیادی را مبتلا می‌کند، البته که در پاییز و زمستان فعالیت این ویروس دو برابر خواهد شد. بطور کلی همه شما نام این بیماری را شنیده و حداقل یکبار به آن مبتلا شده اید.

به همین دلیل، توصیه می‌شود که سالانه واکسن آنفولانزا انجام شود. به طور خاص، افراد زیر در معرض خطر قرار می‌گیرند:

حتما بخوانید : آنفولانزا در کودکان: علائم، پیشگیری و درمان

آنفولانزای معده همان عفونت معده است که با اسهال و استفراغ همراه است. آنفولانزای معده با آنفولانزا کاملا متفاوت است، همان­طور که گفته شد آنفولانزا یک بیماری ویروسی و تنفسی است و باعث بروز سرفه و گلودرد می­‌گردد و می­‌تواند از طریق تماس با جسم آلوده یا قطرات تنفسی فرد بیمار به بدن فرد منتقل شود، اما آنفولانزای معده یک بیماری ویروسی و مسری است که ویروس آنفولانزا خانم باردار آن از طریق خوردن مواد غذایی با بهداشت ضعیف ایجاد می­‌گردد.

جامعه، شهری سلامت خانواده آموزش و پرورش محیط زیست حوادث، انتظامی حقوقی و قضایی شنبه / ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۷:۰۴

در کووید-۱۹ عطسه کردن چندان شایع نیست. آنفلوآنزا هم مثل کووید-۱۹ با تب و بدن درد همراه است، اما معمولا روی حس بویایی یا چشایی تاثیر ندارد.

برای بهبود این بیماری نیاز است که از داروهایی نظیر ایبوپروفن هر ۶ ساعت یک بار و استامینوفن هر چهار ساعت یک بار استفاده نمایید، اما لازم به ذکر است که برای درمان کامل این بیماری به پزشک مراجعه فرمایید.

علائم کووید-۱۹ (بیماری کرونا)، آنفلوآنزا و آلرژی بسیار شبیه هم هستند. با این حال، تفاوت­‌هایی هم بین آن­‌ها وجود دارد. علائم اصلی کووید-۱۹ عبارت‌اند از:

Report this page